Логін(email)
Пароль
::
Фільтри пошуку
Рубрики
Потрібен Кондитер в цех (бажано досвід) Навчаємо, оплачуємо стажування. Графік роботи з 8.00 по 20.00 4/3-5/2. ЗП від 12 000-20 000грн. Адреса пр. Гагаріна, 68 магазин "Домашні напівфабрикати..
В столовую на Центральном рынке на постоянную работу требуется мангальщик. Заработная плата достойная. Т. 066-471-93-92 Артём.
Потрібні Кондитери, або люди, які бажають навчитися. Гарантуємо стабільну, цілорічну роботу! Зарплата висока, своєчасна. Є вакансії в день та в ніч. 095-400-54-20, 050-281-32-70
Повар. • 11 000 – 13 000 грн. • Prosto смакуй. • Харків, вулиця Полтавський Шлях, 9. 0,9 км від центру. • Мария Помазан 067-596-54-68. • Повна зайнятість. • Відповідальність. • Уважність..
На постоянную работу в столовую на Центральном рынке требуются официанты на линию раздачи. Заработная плата высокая. Т. 066-471-93-92 Артём.
Кондитерському підприємству на постійну роботу потрібні працівники: фасувальники печива, прибиральниці, помічники на виробництво. З/п від 700 грн/зміна. Г/р 7:30-18:00, вихідні-нд, пн. Р-н метро..
Кондитерському підприємству на постійну роботу потрібні працівники: фасувальники печива, прибиральниці, помічники на виробництво. Заробітна плата від 700 грн/зміна. Графік роботи з 7:30 до 18:00,..
На производство армянского тонкого лаваша и матнакаша требуются сотрудники, можно без опыта работы. Гибкий график, удобное местонахождение и достойная зарплата. Тел. 068-595-98-98, 063-595-98-98.
В пекарню армянского лаваша и матнакаша требуются сотрудники(цы), можно без опыта работы. Тел. +38067-903-68-58.
Запрошується Кухар в кулінарію при супермаркеті (запіканки, йогурти, напівфабрикати, чистка овочів). Досвід роботи обов’язково! Графік 3*3, з 7.00 до 17.00, офіційне працевлаштування, зручне..
Харківський завод "Продтовари" торгова марка "Добрий Смак" запрошує на постійну роботу Кондитера, Тістороба /жінки, чоловіки/ можливо без досвіду роботи/. Графік роботи з 7.00 до 15.30 /суб, неділя..
Цей сайт використовує файли cookie. Ви можете змінити налаштування cookies у своєму браузері. Дізнатися більше.