Логін(email)
Пароль
::
Фільтри пошуку
Рубрики
Потрібен Робітник кухні (бажано досвід в роботі: повар, кухар, піцейола, кондитер, фаршист, шокерист) в цех для виготовлення полуфабрикатів. Навчаємо, оплачуємо стажування. Графік роботи з 8.00 по..
Кондитерському підприємству на постійну роботу потрібні працівники: тістороб, помічник тістороба, помічник оператора, робітники на виробництво. Заробітна плата від 1000 грн/зміна. Графік роботи з..
Кухар. 20 000 – 22 000 грн. Бебко О.И., ФЛП. Харків, вулиця Гвардійців-Широнінців, 29А. 7,2 км від Центру. Повна зайнятість. Досвід роботи від 1 року. Опис вакансії: Шукаємо..
На постоянную работу требуются в ночную смену разнорабочие (формовщики- Тестоукладчики) ( без опыта работы , график 2*2) Оплата два раза в месяц. Находимся район немышлянский ул. Енакиевская 6а..
Підприємству з виготовлення кондитерських виробів потрібні Кондитери. Є денні та нічні зміни. Оплата висока та своєчасна. Гарні умови. 095-400-54-20, 050-281-32-70
У пекарню вірменського лаваша та матнакаша потрібні співробітники, можна без досвіду роботи. +38067-903-68-58.
Кухар, помічник кухара. Куприенко Т.Н., ФЛП Харків, вулиця Сумська. 2,2 км від центру. Екатерина 066-096-00-43. Повна зайнятість. Також готові взяти студента. Відповідальність. Робота в..
На виробництво вірменського тонкого лаваша та матнакаша потрібні співробітники, можна без досвіду роботи. Гнучкий графік, зручне місцезнаходження та гідна зарплата. Тел. 068-595-98-98, 063-595-98-98.
Потрібні Кондитери, або люди, які бажають навчитися. Гарантуємо стабільну, цілорічну роботу! Зарплата висока, своєчасна. Є вакансії в день та в ніч. 095-400-54-20, 050-281-32-70
На постоянную работу в дневную смену , требуются Пекаря с опытом работы , можно и без опыта работы Разнорабочие (без опыта работы , график 2*2) с 7-45 до 18-00. Оплата два раза в месяц. Находимся..
Потрібен Кондитер з досвідом роботи. Стабільні замовлення цілий рік. Оплата своєчасна та Висока!!! Гідні умови. 095-400-54-20, 050-281-32-70
Цей сайт використовує файли cookie. Ви можете змінити налаштування cookies у своєму браузері. Дізнатися більше.