Опис
Сушильні камери та комплекси спеціалізовані (ССКУв – та ССКУг) для високоякісного сушіння м'яса, риби та будь-яких виробів з них, з урахуванням будь-якої їх специфіки та технологій виробництва, випускаються НВК «ЛОІС».
Основним критерієм ССКУв - і ССКУг - , є вища якість сушіння продуктів харчування - гарантована можливість збереження 92 - 98% всіх цінних і корисних речовин вихідного продукту, у висушеної продукції .
НВК «ЛОІС» конструкції та організації процесу високоякісного сушіння продукції: ССКУв – призначені для сушіння різної продукції, підвішеної в камері вертикально (вирізки, балики, «бруски» м'яса/сала, риба, філе та ін.); ССКУг – призначені для сушіння дрібної та середньорозмірної продукції, що розміщується в сушильній камері