Опис
Перга включає в свій склад амінокислоти, різні вітаміни і ферменти, які мають антимікробні властивості і мають високу біологічну цінність. Перга містить вітаміни З, В1, В2, В6, Р, А, D, Е,К. У ста грамах перги міститься така кількість вітамінів, що багато з них перевищують добову потребу організму у кілька разів. Особливо вона багата на вітаміни А і Е, тому при призначенні добової та курсової дози, слід враховувати цей факт, щоб надлишок не викликав вітамінний дисбаланс
Перга є чудовим природним анаболіком, сприяє збільшенню м'язової маси, а також допомагає відновленню після тяжких травм. операцій.
Калій і магній, що міститься в перзі, покращують діяльність серцевого м'яза, завдяки чому перга має лікувальний ефект при аритмії. За рахунок сечогінної дії бджолиний хліб дає отл