ID оголошення:13205137
Оновлено:27.11.2025
Опис
За температурним режимом промислові морозильні та холодильні камери поділяються на: Низькотемпературні, що підтримують температуру від –5 до –40°С. Середньотемпературні з робочим діапазоном від +5 до –5°С. За призначенням виділяють промислові холодильні камери:
Для короткочасного зберігання, затребувані в продуктових магазинах, супермаркетах і закладах громадського харчування для запасу продуктів на 2-3 дні.
Для тривалого зберігання, більші за розмірами, розраховані на значні обсяги продукції. Використовуються на складах, складських комплексах і терміналах. З регульованим газовим середовищем, що підтримує спеціальний склад повітря для зберігання специфічних продуктів.
Промислові холодильні та морозильні камери широко використовуються в харчовій промисловості, торгівлі та ресторанному бізнесі. Вони можуть використовуватися для зберігання не тільки харчових продуктів, але й іншої швидкопсувної продукції, наприклад, на фармацевтичних підприємствах. Звертайтеся за телефоном +380 95 306 0410
Вас також можуть зацікавити